Vsa zavarovanja

Na tej strani najdete hitre povezave do vseh zavarovanj, ki jih ponujamo. Tako lahko hitro najdete vse pomembne informacije, ki vas zanimajo.

Avtomobilsko zavarovanje

Osnovne informacije o zavarovanju avtomobila in prednosti za sklepanje pri nas. V drugih objavah na stran najdete dodatne informacije o avtomobilskem zavarovanju, pogojih, ugodnostih in akcijah.

Kasko zavarovanje

Na tej strani najdete vse o kasko zavarovanju. Predstavljena so za posamezne kasko pakete in razlaga ostalih kombinacij, ki se jih lahko sklepa pri kasko zavarovanju. Prav tako najdete druge informacije med objavami in ostalih podstraneh.

Delni kasko

Razlaga delnih kombincij, ki jih sklepamo samostojno ali zraven kasko zavarovanja.

Izračun avtomobilskega zavarovanja

Naročite informativni izračun avtomobilskega ali kasko zavarovanja in preverite našo ceno. Potrudili se bomo, da vam pripravimo kvalitetno zavarovanje za nizko ceno.

Popusti pri zavarovanju

Seznam in razlaga vseh popustov, ki jih nudimo našim strankam. Dodatne novosti nadete tudi med novicami in ostalimi objavami, tako da priporočamo spremljanje novih objav.

Akcije za cenejše zavarovanje

Posamezne, časovno omejene akcije za vaš prihranek in druge ugodnosti, ki se jih izplača izkoristiti.

Življenjsko zavarovanje

Osnovne informacije, ki jih morate vedeti o življenjskem zavarovanju pred njegovim sklepanjem.

Naložbeno zavarovanje

Novejša oblika življenjskih zavarovanj z vlaganjem v vzajemne sklade vam omogoča višji potencialni donos pri enaki zavarovalni vsoti.

Premoženjsko zavarovanje

Zavarovanje nepremičnine velja za najpomembnejše zavarovanje in na tej strani najdete nekaj osnovnih pojmov o tem zavarovanju ter dodatne povezave na zavarovanje hiše in stanovanja.

Zavarovanje hiše

Dobro zavarovana hiša vam lahko prihrani številne nevšečnosti ob naravnih in drugih nevarnostih. Na strani najdete kritja za zavarovanje hiše in druge pogoje za sklepanje zavarovanja.

Zavarovanje stanovanja

Tudi stanovanje je pomembno imeti dobro zavarovano. Zraven osnovnih stvari najdete na strani pogoje in kritja, ki jih lahko sklenete pri zavarovanju etažne lastnine.

Zavarovanje stanovanjske opreme

Zraven hiše ali stanovanja, predstavlja tudi stanovanjska oprema veliko premoženje, ki ga je pomembno imeti zavarovanega.

Izračun za premoženjsko zavarovanje

V kolikor želite dobiti informativni izračun za nepremičnino, si ga lahko naročite na tej strani. Potrudili se bomo, da vam pripravimo dober in ugoden izračun za zavarovanje nepremičnine.

Poslovna zavarovanja za podjetja

Podjetja imajo zraven široko razširjenih zavarovanj tudi nekatera specifična, ki jih lahko najdete na tej strani.