Akcije pri sklepanju zavarovanj

Postanite naša stranka in prihranite tudi do 600€ letno

Informativni izračun za zavarovanje avtomobila

Za podjetje je pomembna vsaka stranka. Zavedamo pa se, da ste tisti, ki imate pri nas sklenjenih več zavarovanj, upravičeni do posebnega obravnavanja in posebnih popustov. Tako si lahko ob sklenitvi dveh ali več zavarovanj zagotovite še dodatni komercialni popust, ki je odvisen od vrste zavarovanj in višine premije.

Življenjsko zavarovanje predstavlja dolgoročno razmerje in zaupanje v zavarovalnico, zato ni presenetljivo, da vam ob sklenitvi naložbenega  ali riziko življenjskega zavarovanja lahko ponudimo dodatne ugodnosti.  Dodatni popust za avtomobilsko zavarovanje, ne glede na vaš pridobljeni bonus. Popust se obračuna na AO in kasko zavarovanje. Podobni popusti so tudi na premoženjsko zavarovanje.

Kljub temu, da se lahko akcije v prihodnosti nekoliko spremenijo, boste največ prihranili s sklenitvijo večih zavarovanj, saj si boste s tem zagotovili najvišje popuste.

Popust na avtomobilsko zavarovanje

Poseben popust pri zavarovanju avtomobila prejmete na zavarovanje avtomobilske odgovornosti (AO), zavarovanje voznika (AO+), avtomobilskega kaska in delnega kaska (samo s kaskom).

Za popust pri izpolnjevanju obrazca za izračun avtomobilskega zavarovanja vpišite svojo telefonsko številko v polje, ki je označeno za popust.

Popust velja tudi za vse ostale, ki ne želijo izpoljevati informativnega izračuna in nas kontaktirajo preko telefona.

Akcija velja do preklica.

Nadaljujte na informativni izračun avtomobilskega zavarovanja.