Izračun avtomobilskega zavarovanja

Naročite si brezplačni informativni izračun avtomobilskega zavarovanja! Enostavno preverite ceno za avtomobilsko zavarovanje. Vse podatke najdete na polici avtomobilskega zavarovanja.

AKCIJA – izpolnite izračun in izkoristite popuste!

Za najcenejše avtomobilsko zavarovanje označite tudi vse popuste. Prihranite lahko veliko!

  Vpišite podatke o avtomobilu

  Znamka, tip in model avta (obvezno) - Prosimo, čim bolj natančno:

  Moč motorja v KW in leto izdelave avtomobila (obvezno)

  Pri kateri zavarovalnici imate trenutno zavarovanje? (obvezno)

  Za nadaljevanje pritisnite gumb Naprej.

  Obvezno AO zavarovanje (obvezno) - Označite premijski razred (bonus)
  na obstoječi polici in ali želite zavarovanje voznika AO+

  Želite polni ali delni kasko? - Izberite željena kritja iz seznama.

  Datum vašega rojstva (obvezno)

  Kdaj vam poteče zavarovanje za ta avto?

  Za nadaljevanje pritisnite gumb Naprej.

  Vaše ime in priimek (obvezno) ter e-mail naslov (obvezno)

  Telefonska številka in številka pošte vašega prebivališča. (obvezno)

  Opombe - nam želite še kaj sporočiti?

  Preverite podatke in pritisnite Pošlji.

  novosti in akcije o zavarovanjih za cenejše zavarovanje na email (max. 1x na mesec, enostavna odjava)

  POMEMBNO: Informativni izračun avtomobilskega zavarovanja je izključno informativne narave. Pri tem se bomo potrudili, da bo končna cena enaka tisti v izračunu, nikakor pa tega ne moremo garantirati, saj ne razpolagamo z vsemi podatki.  Za končno ceno avtomobilskega zavarovanja potrebujemo kopijo stare zavarovalne police (razen če gre za prvo avtomobilsko zavarovanje) in prometnega dovoljenja. Pokličite nas po telefonu ali nas obiščite.

  avtomobilsko zavarovanje
  Dodatna navodila za izračun avtomobilskega zavarovanja

  V kolikor želite kvaliteten informativni izračun avtomobilskega zavarovanja je pomembno, da vpišete čim več podatkov o vašem avtomobilu in kakšno zavarovanje želite. V tem primeru bo informativna cena skoraj zagotovo tudi končna cena.izračun avtomobilskega zavarovanja

  Osebni podatki

  Pomembno je, da vpišete pravilne osebne podatke. Še posebej je pomembno, da vpišete tisti e-mail naslov, ki ga redno uporabljate. Veliko krat pride do napake pri vpisu elektronske pošte, tako da vam ne moremo poslati izračuna za avtomobilsko zavarovanje. V ta namen smo dodali tudi vpis telefonske številke, pri kateri lahko kasneje preverimo ali ste prejeli izračun avtomobilskega zavarovanja in ali so bili uporabljeni pravilni podatki.

  Vaše podatke bomo skrbno varovali in jih ne bomo nikoli posredovali tretji osebi. V kolikor se vam zdi pošiljanje podatkov neprimerno, nas lahko tudi pokličete in vas bomo obiskali ali naredili izračun avtomobilskega zavarovanja preko telefona.

  Podatki o avtu

  Brez pravilnih in natančnih podatkov o avtomobilu bo informativni izračun avtomobilskega zavarovanja neuporaben. S tem boste vi in mi po nepotrebnem izgubljali čas. Tako je priporočljivo, da vpišete tudi paket opreme avtomobila, da bomo že pri informativnem izračunu našli pravi avto in bo tudi kočna cena zavarovanja enaka tisti v izračunu.

  Pri  tipu in modelu avtomobila vpišite tudi ostale oznake avtomobila: karavan, dizel, Style, turbo in podobno. To nam bo omogočilo, da vam izračun pripravimo za točno takšen avtomobil, kot ga imate.

  Podatki o zavarovanju

  Pri vnosu podatkov za avtomobilsko odgovornost in kasko zavarovanje vpišite premijski razred (bonus), ki ga imate na zavarovalni polici. V izračun za avtomobilsko zavarovanje bomo vnesli podatke, kot da letos napredujete pri bonusu. To pomeni, da ste imeli avtomobilsko zavarovanje sklenjeno vsaj 11 mesecev in da v tem času niste imeli  škode. V primeru, da želite drugače ali niste prepričani kateri premijski razred boste, nam stvar opišite v opombah.

  Izračun kasko zavarovanja

  Za izračun kasko zavarovanja bomo upoštevali 1% odbitno franšizo. To pomeni, da v primeru prometne nesreče (in ostalih osnovnih nevarnosti) plačate 1% od nove vrednosti vozila sami. Pri kritjih “narava” in “človek” (toča, tatvina, idr.) je zavarovanje brez odbitne franšize in celotno škodo plača zavarovalnica. Več o odbitni franšizi in kasko zavarovanju si lahko preberete na podstraneh spletne strani. V kolikor vas zanima samo izračun kasko zavarovanja izpolnite samo tisti del, ki je namenjen kasku.

  Če želite drugačno odbitno franšizo nam to napišite pod opombe.

  Delni kasko lahko sklenete z AO ali kot dodatek kasku, da ne bi izgubili bonusa, ki ga imate.

  Prednost “Odkupa prve škode” pri AO in kasku je, da ne izgubite bonusa v kolikor uveljaljate škodo pri AO ali kasku. V nasprotnem primeru izgubite 3 premijske razrede – 15% bonusa. Priporočamo ga za vsa vozila, ki že imajo 20% bonusa. V primeru, ko odkupa prve škode ne označite, mi pa bi vam ga priporočali, vam to napišemo med opombe, ko vam pošljemo izračun avtomobilskega zavarovanja.

  Popusti za avtomobilsko zavarovanje se lahko navezujejo na AO ali kasko zavarovanje, nekatere popuste pa je možno izkoristiti pri obeh zavarovanjih. Eden izmed takšnih so vozniške izkušnje, vendar je popust odvisen od zavarovalnice.

  Način plačila je možen vač obrokov, pri tem je minimalni obrok 30€. Ceno za avtomobilsko zavarovanje vam obmo poslali za enkratno plačilo in že zajema popust za enkratno plačilo. V kolikor bi želeli plačati na obroke (trajnik ali položnice) bo cena nekoliko višja.

  Če do sedaj niste imeli kaska in vas zanima cena, vam lahko za primerjavo naredimo tudi izračun kasko zavarovanja. Dodatna ugodnost pri tem je, da vam dodelimo enak premijski razred na kasko zavarovanje, kot ste ga imeli na obveznem zavarovanju avta.

  Prostor za opombe in komentarje lahko uporabite za dodatne pojasnitve, podatke in vprašanja. Izračun avtomobilskega zavarovanja vam lahko pripravimo tudi tako, da nam kopijo trenutne police avtomobilskega zavarovanja pošljete na naš e-mail naslov: info(afna)UgodnoZavarovanje.si – (afna) nadomestite z znakom @

  Izračun za zavarovanje motorja

  Za zavarovanje motorja izpolnite zgornji obrazec na enak način kot bi ga izpolnili za avtomobilsko zavarovanje. Ker ima zavarovanje motorja določene posebnosti, kot na primer popust za člane motokluba, lahko le-te dopišete med opombe.

  Avtomobilsko zavarovanje

  Informativni izračun za avtomobilsko zavarovanje je izključno informativne narave.