Novice za zavarovanja

Plačajte manj za zavarovanje!

Zavarovalnice v Sloveniji

V Sloveniji se je v zadnjih letih število zavarovalnic nekoliko povečalo. Na trg je stopila nova zavarovalnica Ergo, Generali in Adriatic Slovenica pa sta ponudili spletno izvedbo zavarovanje kot G24 in WIZ. S tem se povečuje konkurenca na slovenskem trgu in največ bodo od tega odnesli potrošniki, saj se bo ponudba izboljša in nekoliko se bodo znižale cene.

Tudi s tem razlogom smo se odločili, da bomo na naši strani spremljali zanimive informacije vseh zavarovalnic, ki nastopajo na slovenskem trgu. Več o tem boste lahko našli na strani zavarovalnice v Sloveniji in med objavami med novicami.

Zraven zavarovalnic za zavarovanje avtomobila, poznamo tudi nekaj takšnih, ki takšnega zavarovanja nimajo v ponudbi. Ali imajo samo nekatera druga premoženjska zavarovanja ali pa so specializirana na točno določena zavarovanje, kot so življenjska zavarovanja, zdravstvena zavarovanja in še kaj bi se našlo. Na naši strani Ugodnozavarovanje.si bomo pisali tudi o teh zavarovanjih, da boste o njihovi ponudbi vedeli vsaj nekaj osnovnih stvari.

V kolikor imate kakšno vprašanje o kakšni zavarovalnici ali produktu nam lahko tudi pišete in potrudili se bomo, da vam najdemo primeren odgovor.