Novice za zavarovanja

Plačajte manj za zavarovanje!

Samostojna polica za mlade voznike

Kot smo vam že na kratko predstavili v objavi Nove ugodnosti pri avtomobilskem zavarovanju, se ena izmed njih nanaša tudi na mlade voznike in vozniške kanditate. Do sedaj ste morali imeti sklenjeno doplačilo za vsako vozilo, ki ga je uporabljal voznik, ki ima manj kot tri leta vozniških izkušenj. Če ste imeli v gospoinjstvu dva avtomobila, ste pri obeh zavarovanjih morali dodati doplačilo za mladega voznika, v kolikor je uporabljal oba.

Sedaj lahko mladi vozniki sklenejo samostojno polico. Zraven tega imajo na razpolago tri različne možnosti, odvisno od tega kakšno kritje želijo:

  1. Kritje AO in AO+ na vseh vozilih zavarovanih pri zavarovalnici Tilia: V kolikor imate v gospodinjstvu vsa avtomobilska zavarovanja pri zavarovalnici Tilia, ne boste potrebovali doplačil na vseh zavarovanjih.
  2. Razširitev kritja AO na vse zavarovalnice: V tem primeru imate kritje avtomobilske odgovornosti, ne glede na to, pri kateri zavarovalnici je zavarovan avto.
  3. Kritje kasko zavarovanja pri vozilih zavarovanih pri zavarovalnici Tilia: Ta razširitev krije tudi kasko škodo pri vseh vozilih, ki so zavarovani pri zavarovalnici Tilia

Z izpitom varne vožnje prejmete tudi 30% popusta na vsa tri možna kritja.

Samostojna polica za mladega voznika je velika prednost za tiste, ki imajo doma več avtomobilov. Na eni strani se izognejo višjim stroškom zavarovanja, na drugi pa imajo kritja na vseh avtomobilih, tako da lahko mladi voznik uporablja vsa vozila.

Za izračun zavarovanja potrebujemo datum opravljenega vozniškega izpita in željena kritja. Lahko nas kontaktirate preko telefona, e-maila ali izpolnite izračun avtomobilskega zavarovanja in pripišete med opombe.