Novice za zavarovanja

Plačajte manj za zavarovanje!

Novo turistično zavarovanje

Pri zavarovalnici so predstavili novo turistično zavarovanje. Gre za zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini, ki vam krije stroške zdravstvenih in zobozdravstvenih storitev, zraven tega pa ima še nekaj dodatnih kritij (odvisno od izbranega paketa).

Na voljo so trije paketi zavarovanj in dva območja kritja.

Osnovni (10.000€), standardni (20.000€) in nadstandardni (50.ooo€) paket vam zraven zdravstvene oskrbe nudijo tudi druge ugodnosti, kot je prevoz v bolnico in prevoz v domovino po končanem zdravljenju ter nekatera druga zavarovanja (pri višjih paketih).

Območje kritja turističnega zavarovanja

Zavarovanje je razdeljeno na dva območja kritja:

  • Območje 1 pokriva: Albanija, Alžirija, Avstrija, Andora, Bahrajn, baltiške države, Belgija, Belorusija, Bosna in Hercegovina, Bolgarija, Ciper, Češka republika, Črna gora, Danska, Egipt, Finska, Francija, Grčija, Hrvaška, Iran, Irska, Islandija, Izrael, Italija, Jemen, Srbija, Katar, Libanon, Luksemburg, Madžarska, Makedonija, Malta, Maroko, Nemčija, Nizozemska, Norveška, Oman, Poljska, Portugalska, Romunija, Rusija (evropski del), Savdska Arabija, Slovaška, Španija, Švedska, Švica, Tunizija, Turčija, Ukrajina, Velika Britanija, Združeni arabski emirati.
  • Območje 2 pokriva ves svet.

Cena za zavarovanje je odvisna od izbranega paketa kritja, območja kritja in od števila dni za katere želite imeti kritje.

Popusti

Možno je pridobiti nekaj popustov in sicer za:

  • otroke mlajše od 16 let
  • družine z več kot tremi in več kot petimi člani
  • skupinsko turistično zavarovanje za več kot 11 oseb

Glede na to, da je turistična sezona pred nami, je pravi čas za sklenitev turističnega zavarovanja z asistenco v tujini, saj vam za zelo nizko premijo lahko prihrani veliko stroškov in živcev v primeru, da pride do nepričakovane potrebe po zdravniških storitvah. Turistično zavarovanje je zelo priporočljivo skleniti tudi za Hrvaško, saj krije veliko več storitev kot osnovno zdravstveno zavarovanje  preko zdravstvene kartice.

Za sklenitev in dodatne informacije nas pokličite ali pišite na email.

Naslednja novica:

Predhodnja novica: