Novice za zavarovanja

Plačajte manj za zavarovanje!

Najcenejše stanovanjsko zavarovanje

Še ni dolgo tega, ko smo tukaj pisali o novih premoženjskih zavarovanjih zavarovalnice Tilia, že se kažejo prvi pozitivni odzivi. V začetku leta je Tilia obnovila premoženjska zavarovanja za hiše in etažno lastnino s prenovo paketov in popustov.

V soboto, 16. julija je časopis Žurnal objavil primerjavo za stanovanjsko zavarovanje, ki ga je poslal na pet različnih slovenskih zavarovalnic. V izračunu so sodelovale Zavarovalnica Maribor, Triglav, Adriatic Slovenica, Grawe in Tilia. Zavarovalnica Tilia je v obeh primerih, standardno in nadstandardno zavarovanje, imela občutno nižjo ceno od konkurence, kar je samo potrditev, da je pripravila odlično ponudbo za zavarovanje nepremičnine. Kljub temu, da objavljena cena ne zajema zavarovanja odgovornosti (to se lahko sklene po želji z doplačilom), je s priključitvijo odgovornosti še vedno pod ceno ostalih zavarovalnic.

Pri tem je potrebno poudariti, da je primerjava premoženjskih zavarovanj zelo težka in da se je pred vsako sklenitvijo potrebno temeljito pogovoriti z zavarovanim zastopnikom, ki vam bo predlagal potrebna zavarovalna kritja in vam svetoval pri zavarovalnih vsotah.

Na naši strani si lahko naročite izračun za zavarovanje stanovanja ali hiše.