Novice za zavarovanja

Plačajte manj za zavarovanje!

Izračun premoženjskega zavarovanja

Za vas smo pripravili novi obrazec s pomočjo katerega lahko naročite informativni izračun za premoženjsko zavarovanje vaše nepremičnine.

Tako boste lahko na enostaven način izvedeli ceno za zavarovanje vaše hiše ali stanovanja z opremo ali brez. V kolikor imate premoženjsko zavarovanje že sklenjeno, lahko z obstoječe police prepišete vse podatke za informativni izračun. Staro polico nam lahko pošljete tudi na naš e-mail naslov in naredili vam bomo primerjavo zavarovanja. Vaše podatke bomo skrbno varovali in jih nikoli ne bomo posredovali tretji osebi.

Glede na to, da je pri premoženjskem zavarovanju potrebno upoštevati veliko malenkosti, vas prosimo, da obrazec izpolnite čim bolj natančno, med opombe na koncu pa vpišete tudi ostale stvari, ki bi lahko vplivale na zavarovanje.

Obrazec za informativni izračun premoženjskega zavarovanje še ni končan, saj bi želeli, da zajema vse najpomembnejše elemente, na drugi strani pa mora biti enostaven za izpolnjevanje. V kolikor imate kakšne predloge, nam jih lahko posredujete preko elektronske pošte.

Obrazec najdete tukaj: Izračun premoženjsko zavarovanje