Zavarovalnica Ergo

Zavarovalnica ERGO d.d. in osnovno avtomobilsko zavarovanje

Zavarovalnica ERGO d.d. je bila osnovana leta 2005 kot podružnica zavarovalnice ERGO AG Dunaj ter skupaj z ERGO Življenjsko zavarovalnico d.d. sestavlja skupino ERGO za Slovenijo. Zavarovalna skupina ERGO je del skupine Munich RE, katera je znana kot ena od največjih pozavarovalniških družb na svetu. Skupina ERGO Slovenija nudi zavarovanje premičnega in nepremičnega premoženja, življenjsko zavarovanje in bančno zavarovalništvo skupaj z partnerjem Sberbank d.d.

Na področju zavarovanja avtomobilske odgovornosti se zavarovalnica ERGO trudi strankam nuditi najugodnejše in inovativne rešitve pod blagovno znamko ‘ERGO Avto’, kot so poznane v zavarovalniškem svetu zahodnih držav. Tako nudijo poleg zakonsko določenega osnovnega zavarovanja, katero pokriva škodne obveznosti do drugih udeležencev in vozil, vpletenih v prometno nesrečo, tudi:

  • Zavarovanje osebnih predmetov v vozilu;
  • Zavarovanje hišnih ljubljenčkov;
  • Zavarovanje na novo vrednost vozila;
  • Nagrada za varne voznike in vozila brez škod v obliki popustov;

Hitra cenitev škod na vozilih ter servisiranje na ustreznih pooblaščenih servisih ter možnost najema nadomestnega vozila.
Priročna pa je tudi storitev za stranke, kjer avtomobilsko zavarovanje vsakoletno samodejno obnovijo in pošljejo potrdilo o zavarovanju avtomobilske odgovornosti stranki domov po pošti.

Poleg zavarovanja avtomobilske odgovornosti lahko sklenete še zelo široko ponudbo avtomobilske asistence, ki nudi ugodnosti in storitve, kadar ste na poti bodisi doma ali v tujini.

Posebno vrsto popusta pa pri Ergo zavarovalnici d.d. ponujajo zavarovancem, ki imajo pri njih bodisi več zavarovalnih polic iz avtomobilskega zavarovanja ali pa več zavarovalnic polic iz drugih oblik zavarovanja.

Preverite tudi druge zavarovalnice za avtomobilsko zavarovanje in kasko zavarovanje Ergo zavarovalnice.