Zamenjava dopolnilnega zavarovanja

Želite zamenjati dopolnilno zavarovanje? Pomagamo vam z zamenjavo dopolnilnega zavarovanja, tako da vam uredimo prekinitev starega in sklenitev novega dopolnilnega zavarovanja.

Prenos na novo zavarovalnico se uredi tako, da imate zavarovanje sklenjeno skozi celotno obdobje, tako da lahko zdravstvene storitve koristite cel čas.

Vzajemna ima trenutno ugodno dopolnilno zavarovanje (34,60€ mesečno preko trajnika). Odločite se za enostavno zamenjavo preko nas in po nepotrebnem ne plačujte več, kot je potrebno.

Če želite zamenjati dopolnilno zavarovanje, vam bomo pri tem pomagali. Izpolnite spodnji obrazec ali nas pokličite na 040 564 462, da se dogovorimo o zamenjavi.

  Vaše ime in priimek (obvezno)

  Telefonska številka (obvezno)
  Vpišite vašo tel. številko, da vas lahko kontaktiramo glede zavarovanja

  Ko izpolnite zgornja polja, pritisnite gumb Pošlji.

  Nekaj pogostih vprašanj o zamenjavi dopolnilnega zavarovanja

  Ali s tem nastanejo kakšni stroški?

  Z zamenjavo ni nobenih stroškov. Prestop k drugi zavarovalnici je brezplačen.

  Kdaj mi bo začelo veljati novo dopolnilno zavarovanje?

  Novo dopolnilno zavarovanje vam začne veljati po poteku starega, pri katerem je tri mesečni odpovedni rok. S prvim dnem poteka starega, vam začne veljati novo zavarovanje. Zdravstvene storitve iz dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja lahko koristite skozi celotno obdobje.

  Ali moram sam urejati prekinitev zavarovanja pri stari zavarovalnici?

  Ob sklenitvi novega vam pošljemo obrazec za prekinitev starega dopolnilnega zavarovanja, ki ga po pošti vrnete skupaj z izpolnjenim obrazcem za novo zavarovanje, tako da sami ne rabite dodatno urejati prekinitve. Postopek je za vas zelo enostaven.

  Dodatna vprašanja?

  Pokličite nas na 040 564 462, pišite na email ali izpolnite zgornji obrazec za dopolnilno zdravstveno zavarovanje.